Bij spoedgevallen (pijnklachten en/of ernstige last van uw beugel)
Heeft u buiten onze reguliere openingstijden of de vakantie ernstige last van uw beugel? Dan kunt u bellen naar het spoednummer van de Rijnmondse Orthodontisten Vereniging, hier krijgt u de dienstdoende orthodontist aan de lijn: 010 – 45 17 400.

Overleg met de dienstdoende orthodontist wat u moet doen en volg deze instructies nauwgezet op. Mocht het vanaf uw vakantieadres niet lukken om contact op te nemen met de dienstdoende orthodontist, zoek dan een tandarts of orthodontist in de buurt van het vakantieadres, die kan de klacht verhelpen.

Geen spoed
Heeft u geen enorme pijnklachten? Neem dan contact met ons op zodra de praktijk weer geopend is.

Beschadiging van uw beugel
Ondanks alle goede zorgen kan het toch gebeuren dat er iets aan de beugel kapot gaat. Bel na zo’n beschadiging zo spoedig mogelijk naar de praktijk, tijdens de reguliere openingstijden.

Wij bekijken dan wat er moet gebeuren. Gooit u afgebroken en losgelaten onderdelen van de beugel alstublieft niet weg, ze kunnen altijd van pas komen bij het repareren van de beugel.

U kunt tevens altijd terecht bij onze veelgestelde vragen of de beugel EHBO. Wellicht dat we in de tussentijd uw vraag daar reeds kunnen beantwoorden.