Persoonlijk en ontspannen
Een persoonlijke benadering in ontspannen sfeer, door enthousiaste, deskundige en vriendelijke medewerkers: dat zijn slechts enkele voordelen van onze Kliniek voor Orthodontie Rotterdam. Natuurlijk is er meer.

Veel kennis en ervaring
Ons team is jong, maar beschikt tegelijkertijd over veel kennis en ervaring. Alle medewerkers zijn uitstekend geschoold in orthodontie en weten precies welke behandeling u als patiënt op prijs stelt. Natuurlijk is de orthodontist zelf ook altijd in de praktijk aanwezig.

Alleen het beste is goed genoeg
Wij zijn gespecialiseerd in esthetische én noodzakelijke orthodontie. Ook voor trauma ongevallen of de wat lastiger orthodontische uitdagingen kunt u bij ons terecht. Vanzelfsprekend werken wij samen met andere disciplines in de mondzorg. Alleen het beste voor onze patiënten is goed genoeg!

Geen wachtlijst, uitstekend bereikbaar
Afspraken kunnen op korte termijn gemaakt worden, nieuwe patiënten begroeten wij graag. Wij hebben geen wachtlijst en pijnklachten kunnen snel worden afgehandeld. De praktijk is uitstekend met het OV bereikbaar, uw auto parkeert u gratis voor de deur.

Eerlijk en duidelijk
Onze no-nonsense Rotterdamse mentaliteit noemen we tot slot ook nog even: we zijn eerlijk, duidelijk en weten van aanpakken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.